Ahmet Takan'ın iddiası nedense Melih Gökçek'i çok kızdırdı

Ahmet Takan'ın iddiası nedense Melih Gökçek'i çok kızdırdı

Ahmet Takan, başkanların ismini yazmadı ancak bu iddiaya Melih Gökçek sosyal medyadan yanıt verdi: Şerefsiz ve alçak ...

Ahmet Takan'ın iddiası nedense Melih Gökçek'i çok kızdırdı
16px
24px
17.02.2017 08:30
ABONE OLgoogle

Yeniçağ Ankara Temsilcisi Ahmet Takan “FETÖ” soruşturması adı altında Ankara ve İstanbul’da birer belediye başkanına operasyon yapıldığını, MİT’e çağrılan başkanlarından yurtdışındaki 1 milyar doları Türkiye'ye getirip piyasaya sürmelerinin istendiğini iddia etti.

Takan, başkanların ismini yazmadı ancak bu iddiaya Melih Gökçek sosyal medyadan yanıt verdi: Şerefsiz ve alçak...

MİT'ten belediye başkanı ve oğluna Milyar Dolarlık operasyon

Standart & Poor's Fitch'un olumsuz notları ile birdenbire yükselen doları dizginlemek çabasına giren hükümetin FETÖ operasyonu adı altında iki belediye başkanını MİT'e getirip iki gün gözaltında tutarak yurdışında bulunan yaklaşık 1 milyar dolar civarındaki parayı Türkiye'ye transfer ettirdiği iddiası Ankara'da büyük yankı yaptı.

Ahmet Takan bu yazısında MİT'e getirilen belediye başkanlarının ismini yazmadı, ancak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bu iddiaya çok büyük tepki gösterdi.

Gökçek sosyal medya hesabından Takan'a ağır hakaretlerde bulundu.

 

">16 Şubat 2017
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde